Tilaussauna Kettusauna järven rannalla Yli-Kaitalan Lomamökit, Yli-Kaitala Resort , saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna, sisäkuva, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna Yli-Kaitalan Lomamökit, Yli-Kaitala resort, saunat ja saunaillat, naisten illat, polttarit, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna ja kuumakylpyallas järvenrannalla, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.

Kettusauna ja kuumakylpyallas

Kettusauna on maalaistalon vanhasta rantasaunasta peruskorjattu tilaussauna vain muutaman metrin päässä Kettujärvestä. Saunan vierestä löytyy kuumakylpyallas.
 
Vanha maalaistalon rantasauna vuodelta 1941, peruskorjaus tehty keväällä 2005.
 
Paikkaan mahtuu n. 20 - 25 henkilöä. Saunaan lauteille kerrallaan noin 8-12 henkilöä. Takkatupaan 10-14. Suihkutilassa 2 suihkua.Kuumakylpyallas saunan verannan vieressä. 10 - 14 henkilöä mahtuu kerrallaan altaaseen virkistäytymään niin kesähelteellä kuin keskellä talveakin tähtitaivaan alla.
Saunan yhteydessä on myös laituri ja talvisin avanto.
 
Saunominen 190 € / ryhmä 5-15 hlö, lisähenkilöt 10 €/hlö
Kuumakylpyallas 210 € / ryhmä 5-15 hlö, lisähenkilöt 10 €/hlö
Kylpyaika 2 - 3 tuntia
 
Sauna ja kuumakylpyallas 400 € / ryhmä5-15 hlö, lisähenkilöt 20 €/hlö
Saunalla pyyhkeet ja laudeliinat, shampoot ja tuoksutAllaolevalla lomakkeella voit jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnönKirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi:

Tilaussauna Kettusauna, talvikäyttöinen sauna, avanto, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna, sauna ja takkatupa, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna, kuumakylpyallas, palju, avantouinti, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.
Tilaussauna Kettusauna järven rannalla avanto, Yli-Kaitalan Lomamökit, saunat ja saunaillat, juhlat, kokoukset, majoitus mökeissä ja mini-hotellissa lähellä Kouvola, Iitti, Lahti ja Heinola.