Sammalsauna

Kettusauna

Kahden saunan paketti

Sammalsauna

Sammalsauna on ainutlaatuinen puolipallonmuotoinen innovaatiosauna, missä voit valita ja kokea erilaiset tuoksut, äänet ja valot. Sammalsaunan vieressä poreilee ulkoporeallas.
Uusi Sammalsauna on ainutlaatuinen puolipallonmuotoinen erilainen sauna. Siellä voi nauttia ikikiukaan kosteasta löylystä, valita kaukosäätimellä mielivärisi saunan valaistukseen oikeanlaisen tunnelman luomiseksi ja aistia tuoksukoneesta neljää etukäteen tilaamasi saunatuoksua. Voit kuunnella mielimusiikkiasi tai vaikkapa laulaa karaokea, katsoa mieliohjelmaa saunoessasi tai yhdessä kaveriporukan kanssa kannustaa lempijoukkuettasi jääkiekkomestaruuteen.

Sammalsauna ulkoporealtaalla tarjouspaketti

590 € / 5-15 henkilöä / 3h, lisähenkilöt 35 € / hlö
Saunalla laudeliinat, pyyhkeet, shampoot, saunahatut.
Mielivärit, -musiikki ja -tuoksut voi valita useasta vaihtoehdosta.

Tilaussaunat Sammalsauna ja Kettusauna | Yli-Kaitala

Saunatilat vuoden ympäri Yli-Kaitalalta

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat, jotka voit vuokrata käyttöösi vuodenaikaan katsomatta. Saunojen rakennusvaiheessa on huomioitu mahdollisimman vaivaton kulku uintia varten, sillä molemmista saunoistamme on lyhyt matka vilvoittavalle pulahdukselle Kettujärveen.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Mankalassa, Iitin kunnassa. Lähes välittömässä Kymijoen vesistön läheisyydessä ovat myös Kouvola, Lahti ja Heinola. Saunan vuokraus onnistuu meiltä helposti ja tilallemme on kätevä tulla, sillä Helsinki sijaitsee vain reilun sadan kilometrin ja puolisentoista tunnin ajomatkan päässä.Vuokrasauna henkii pitkää historiaa

Olemme ylpeitä tilamme jo yli 400-vuotisista juurista. Vuokrasauna Ketussa (Kettusauna) onkin kylvetty ja nautittu rentouttavista löylyistä jo yli 70 vuoden ajan. Vuonna 1941 alkujaan rakennetussa rantasaunassa supisuomalaisen historian suorastaan aistii!

Meiltä Yli-Kaitalasta löytyy kaksi tilaussaunaa, Sammal ja Kettu, jotka voit varata erikseen tai yhdessä.


Saunaillat, Kokoukset, Polttarit, TyKy-päivät ja Pikkujoulut

Haluamme tarjota saunan vuokrausta mahdollisimman monipuolisesti. Perinteisestä ja sympaattisesta saunomisesta viehättyvät voivat varata Kettusaunan, kun taas uusinta uutta edustava tilaussauna Sammalsauna mahdollistaa erittäin modernit löylyttelyt upean valaistuksen ja tehokkaan äänentoistolaitteiston voimin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Kahden saunan tarjouspaketti ja ruokailu

Sis. Sammalsauna + ulkoporeallas ja Kettusauna + kuumakylpyallas, 4 tuntia saunomista, saunoissa laudeliinat ja pyyhkeet, ruokailu ja juomia (vesi ja kotikalja).
Hinta: 1520 € / 1-15 henkilöä, lisähenkilöt 43 € / hlö.

Alla olevalla lomakkeella voitte jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnön.Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi:

Kettusauna

Kettusauna on maalaistalon vanhasta rantasaunasta peruskorjattu tilaussauna vain metrin päässä Kettujärvestä. Saunan vierestä löytyy kuumakylpyallas.
Vanha maalaistalon rantasauna vuodelta 1941, peruskorjaus tehty keväällä 2005.
Rakennettu vain muutaman metrin päästä Kettujärvestä.

Paikkaan mahtuu n. 20 - 25 henkilöä.
Saunaan lauteille kerrallaan noin 8-12 henkilöä. Takkatupaan 10-14. Suihkutilassa 2 suihkua.
Kuumakylpyallas saunan verannan vieressä.
Saunan yhteydessä on myös laituri ja talvisin avanto.

Saunominen 190 € / ryhmä 5-15 hlö, lisähenkilöt 10 €/hlö
Saunalla pyyhkeet ja laudeliinat
Kuumakylpyallas 210 € / ryhmä 5-15 hlö, lisähenkilöt 10 €/hlö
Kylpyaika 2 - 3 tuntia
Sauna ja kuumakylpyallas 400 € / ryhmä5-15 hlö, lisähenkilöt 20 €/hlö