Auringonsilta 8 + (7)

VIP-huvila järven rannalla

Avaa

Kurkilinna 8 + (5)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Rantamökit 7 + (5)

Tilava lomahuvila 10m rannasta

Avaa

Honkalinna 10 + (6)

Tilava käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Joutsenlampi 8 + (6)

Esteetöntä mukavuutta

Avaa

Isokoskelo 6 + (2)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Mäntytupa 4 + (3)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Katajarinne 4 + (1)

Hirsihuvila Kettujärven rannalla

Avaa

Kotomökki 4 + (2)

Kotomökki Kettujärven rannalla

Avaa

Säveltupa 2 + (2)

Viulunrakentajan mökki

Avaa

Pihatalo Tuuliviiri 8 + (8)

4 kpl hotellitason 2-hengen huoneita

Kysy varaustilannetta

Lomahuvilat ja lomamökit

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitissä, Mankalan kunnassa. Iitin läheisyydessä on esimerkiksi niin Lahti, Kouvola kuin Heinola - meille on helppo tulla koko Etelä-Suomen alueelta! 

Kaikki lomahuvilat ja lomamökit ovat 10 - 25 m järven rannasta. Sen lisäksi huviloissamme ja mökeissämme on seuraava varustus:

Sauna, Pesuhuoneessa suihku, Takka (paitsi Tuuliviirissä), Lattialämmitykset suihkutiloissa, Imuri, Väritelevisio. CD-soitin ja radio, Jääkaappi / pakastin, Astianpesukone (paitsi mökissä 3 ), Mikroaaltouuni, Sähköliesi, Kahvinkeitin, Sähkölämmitys, Soutuvene turvaliivein, Laituri (Tuuliviirissä yhteiskäyttöinen), Grilli ja pihakalusteet, Ulkovalaistus, Autonlämmityspistorasia, Komposti (paitsi Tuuliviirissä), Polttopuut

Vuokramökit komealla sijainnilla Yli-Kaitalan tilalla

Yli-Kaitalan upeat vuokramökit sijaitsevat historiallisen tilamme kupeessa Mankalassa, Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Kaikki vuokramökit on rakennettu kauas liikenteen hälinästä Kettujärven luonnon helmaan, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Helsinkiin on tilaltamme matkaa vain noin puolentoista tunnin ajomatkan verran.
Haluamme tarjota vuokramökit mahdollisimman monipuolisesti kaikille matkailijoille ja lomailijoille, minkä vuoksi olemmekin panostaneet laajaan valikoimaan. Mikäli olet tunnelmallisen hiljentymisen tarpeessa, voit rauhoittua ihastuttavan sympaattisessa mummonmökissämme. Jos taas haaveissasi on aavistuksen verran ylellisyydellä höystetty loma, tarjonnastamme löytyy myös poreammeella varustetut vuokramökit. Lisäksi kaikissa mökeissämme on maksuton Wi-Fi-yhteys.
Vai haluaisitko mökkilomallasi sittenkin täyden VIP-tason kohtelua? Yli-Kaitalan kohteista todellinen kruununjalokivi on kaksikerroksinen Auringonsilta, joka on vuonna 2014 valmistunut korkeatasoinen huvila. Auringonsilta on paitsi erittäin viihtyisä myös energiatehokas vuokramökki. Mökin lämmityksessä käytetään modernia maalämpöjärjestelmää, joka takaa vierailijoille raikasta viileyttä kesällä ja miellyttävää lämpöä talvipakkasilla.
Jokaisella mökillämme on oma yksityisranta (Pihatalo Tuuliviiriä lukuun ottamatta) ja rannassa laituri sekä soutuvene pelastusliiveineen. Kaikki vuokramökit sisältävät astiastot ja muut kattavat varustukset, kuten television ja äänentoistolaitteet, kahvinkeittimet ja pistorasiat autonlämmitystä varten. Saat halutessasi myös mökin loppusiivouksen erikseen maksettuna.

Lomamökit on rakennettu Yli-Kaitalan tilalla luontoa kunnioittaen.
Vaikka kohteistamme Auringonsilta edustaakin energiansäästössään uusinta uutta, on kaikki Yli-Kaitalan lomamökit rakennettu ja uudistettu mahdollisimman ympäristöystävällisiä käytäntöjä hyödyntäen. Lomamökit sijaitsevat lähellä komeaa ja kunnioitusta herättävää Kettujärveä, joka muistuttaa kävijöitään luonnon tärkeydestä joka päivä ja joka säällä.

Olemme ylpeitä tilamme arvokkaasta 400-vuotisesta historiasta, jota haluamme vaalia kaikessa toiminnassamme. Lähialueella on myös kuvattu ensimmäinen suomalainen matkailufilmi. Jo vuonna 1911 valmistuneessa elokuvassa ihailtiin erityisesti Mankalan koskia. Yli-Kaitalan tilan lomamökit jatkavat jo vuosisatojen takaista perintöä ja täkäläistä historiaa. Haluamme olla mukana edistämässä suomalaista matkailukulttuuria.

Mökki juhannukseksi Yli-Kaitalan matkailukohteesta
Yli-Kaitalan tilalta kannattaa vuokrata mökki juhannukseksi jo varsin ajoissa, sillä suositut lomamökkimme varataan nopeasti loppuun. Juhannuksen lisäksi myös Suomen ruuhkaisin lomakuukausi eli heinäkuu täyttää varauskalenterin melko nopeasti. Muistathan siis olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä kun on aika varata mökki juhannukseksi. Suurin osa vuokramökeistämme sijaitsee matkakohteessamme länsirannan puolella. Juhannus sujuu idyllisesti Kettujärven luonnon syleilyssä, jossa järven pintaan heijastuvaa aurinkoa voi ihailla vielä pitkään yöttömään yöhön.

Kesämökin vuokraus onnistuu meiltä luotettavasti – ota yhteyttä Yli-Kaitalaan!
Yli-Kaitalan mökkivuokraus on ollut mahdollista niin juhannusta juhliville suomalaisille kuin kaukomailta saapuville turisteillekin jo vuosikymmenten ajan. Olemme vuodesta 1992 lähtien rakentaneet Yli-Kaitalasta huolellisesti uniikkia matkakohdetta, jossa samaan pakettiin sisältyvät vuokramökit ja vaikkapa kalastusretket, jos asiakas vain niin haluaa.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Lahden, Heinolan ja Kouvolan ”keskipisteessä” eli Iitin kunnassa Mankalassa. Tänne on erittäin helppo tulla, eikä Helsinkikään ole kuin noin 150 kilometrin päässä.

Ota yhteyttä ja varaa vuokramökit meiltä!Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi:

Uutiset

» Uudistimme pikkujoulupakettimme!
20.09.2019

Pikkujoulukausi lähestyy ja uudistimme pikkujouluohjelmiamme. Tule viettämään unohtumattomat pikkujoulut Yli-Kaitalassa!


» Vapaita mökkejä ja majoitusta elokuussa Iitissä
30.07.2019

Elokuulle löytyy vapaata majoitusta Yli-Kaitalassa Iitissä, lähellä Kouvolaa, Heinolaa ja Lahtea. Varaa: info@yli-kaitala.com tai +358503265504 Tutustu mökkeihin nettisivuillamme, varauskalenterista löydät kaikki vapaat ajankohdat! Elokuun tämän hetkiset vapaat ajankohdat lueteltu tässä uutisessa!


» Saunapäivä Yli-Kaitalassa 27.07.2019
27.07.2019

Tule saunaomaan kansallisena saunapäivänä Sammalsaunaan ja Kettusaunaan kera ulkoaltaiden 13.00-18.00. Sammalsauna on tuttu Ville Haapasalon Suomi-ohjelmasta, hän kävi meilläkin saunomassa!


» Karaoke-illat 6.7.2019 ja 27.7.2019
23.07.2019

Suositut Karaokeillat tulevat taas! Heinäkuun lomailijoita hemmotellaan tänäkin vuonna karaoke-illoilla 6.7.2019 ja 27.7.2019 klo 18 alkaen! Tervetuloa kaikille lähialueen "laululintusille" ja "kuunteluoppilaille" karaokeiltoihimme! Karaoke iltoina viihdytään Tilausravintola Ketunleivän terassipaviljongissa. Ravintolan baari on auki illan ajan ja ruokaa saa klo 22 asti. Karaoke-emäntä laulattaa klo 23.30 asti! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesäilloista Yli-Kaitalaan, Iittiin!


» Majoitusta Asuntomessujen aikana
09.07.2019

Vapaana majoitusta ja mökkejä Kouvolan asuntomessujen aikaan! Tarkista saatavuus ja varaa suoraan verkkokaupastamme tai kysy ja varaa: info@yli-kaitala.com tai 05 326 5504, Yli-Kaitala Resort, Iitti Uutisessa lueteltu tällä hetkellä vapaana olevat majoitusyöt asuntomessujen aikana!