Talviaktiviteetit

Meillä täällä Pohjolassa on neljä ihanaa vuodenaikaa ja talvi niistä yksi kauneimmista maan verhoutuessa valkoiseen lumivaippaan. Talvi tuo mukanaan myös monia harrastusmahdollisuuksia.

Täällä Yli-Kaitalassa voit esimerkiksi kävellä ”vetten päällä” Kettujärven jäällä. Katso alta Sinulle parhaiten sopiva talviaktiviteetti, monia niistä toteutamme myös ohjatusti.

  

YLI-KAITALA PERHEVIIKONLOPUT
Riemua lumesta ja poroista Yli-Kaitalassa Iitissä
Tervetuloa viettämään talvista viikonloppua Yli-Kaitalan lomamökeille! Viikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen ja ohjelmaa kahdelle päivälle. Ohjelmaan kuuluu opastettu pilkkiretki Kettujärvelle sekä omatoiminen lumiveiston teko lumikuutiosta.

HINTA alk. 580 €/2 yötä
2 aikuista + 2 lasta
Hinta sisältää majoittumisen valitussa mökissä, pilkkiretken sekä lumikuution lumiveiston tekoa varten.
 
Lumiloma Yli-Kaitalassa Iitissä
Talven paras lähiloma vietetään Yli-Kaitalassa! Viikonlopun lumilomalla voitte nauttia talvesta mahtavassa pulkkamäessä, pilkillä Kettujärven jäällä, luistavilla hiihtoladuilla, lumikenkäkävelyllä ja tekemällä upean lumiveistoksen. Evästaukoa voi viettää nuotiopaikalla Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisessa Kipinä-kodassa. Päivän kruunaa saunominen mökkisaunassa ja paljuilu tähtitaivaan alla.

HINTA alk. 495 €/2 yötä
2 aikuista + 2 lasta
Hinta sisältää majoittumisen valitussa mökissä, talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/1 vrk/väline), laavun ja Kipinä-kodan vapaan käytön sekä paljun yhdeksi illaksi.
 
Talviloma Yli-Kaitalassa Iitissä
Mökkiloma Yli-Kaitalassa on talven kohokohta! Meillä voit harrastaa perinteisiä talvilajeja ja nauttia rauhasta maaseutumaisemassa. Hiihtoladut, pulkkamäet, Kettujärven jää ja luminen metsäluonto tarjoavat upeat puitteet lomallesi. Vauhdista pitävät voivat varata moottorikelkka tai mönkijäsafarin. 
Voitte tehdä päiväretkiä Koirakikan husky-puistoon, Vierumäen ja Pajulahden urheiluopistoon, Repoveden kansallispuistoon, Salpausselän hiihtoladuille tai Messilään laskettelemaan. Kaikki nämä 50 km säteellä Yli-Kaitalasta.
HINTA alk. 366 €/2 yötä
2 aikuista + 2 lasta
Hinta sisältää yöpymisen valitussa lomamökissä sekä talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/ 1 vrk/ väline).
 
Omatoimisia talviaktiviteetteja:

Upea valaistu pulkkamäki Kettujärvelle. Rattikelkat ja pulkat veloituksetta asiakkaitten käytettävissä.

Pulkkacurling

Hiihtoladut vapaasti käytetävissä

Lumiveistokisat tilauksesta (maksullinen)

Koiravaljakkoajelut tilauksesta (maksullinen)

Luistelurata Kausalan Ravilinnassa

Moottorikelkkarekiajelut ( ajajana oppaamme, huom. maksullinen retki)

Moottorikelkkalla tai mönkijällä on mukava ajella pitkin jäätä, metsäisellä reitillä tai pellolla. (maksullinen)