Muut retket

Pyöräretki Kymijoen historiaan

Pyöräilemme romanttisia sorateitä pitkin halki metsä- ja peltoaukioiden kohti Kymijoen ehkä kauneimpia maisemia, entisen Harakkakosken rantaan kuuluisiin elokuvahistoriallisiin Mankalan koskimaisemiin. Kosket eivät enää kuohua, etkä voi kuulla niiden jylhää pauhua, niistä on vain muisto jäljellä. Mutta voit kokea ison Kymijoen hiljaisen kuiskauksen kun se luovuttaa koko Keski-Suomen vedet Suomenlahden syleilyyn. Luonto on korjannut 50 vuodessa koskien ruoppausjäljet ja jokimaisema on varmasti Etelä-Suomen jylhimpiä.

Retken pituus: 10 km, meno 5 km ja paluu 5 km
Kesto: n. 2,5 tuntia
Sisältää: oppaan palvelut, vaihdepyörät (joissa muutamassa lastenistuin mahdollista)/kypärät, kahvit ja paistamme perinteiset tikkumakkarat Louvon tulipaikalla, koski ja jokihistoriaa kertovan esityksen
Soveltuvuus: normaali- tai hyväkuntoiset aikuiset tai nuoret

Hinta: 25 € / henkilö, minimi 6 henkilöä
Kyselyt viimeistään 2 vrk ennen retkeä


Lakinsaaren ”valloitus” patikoiden

Tutustumme patikoiden hirvipolkumaisemiin ja siellä oleviin luontokohteisiin ennen kaikkea upeaan Hiidenkiveen. Kuljemme kaarisiltaa ja pitkospuita pitkin Lakinsaareen, jossa kierrämme 10-kysymyksisen luontopolun ja parhaiten vastannut palkitaan. Silta ylittää mantereen ja saaren välissä olevan kanavan, jota pitkin vesi virtaa Märkälahden pohjukkaan päin ja auttaa Kettujärveä pysymään entistä kirkkaampaana. Kaarisillalta voit ihailla Kettujärven maisemia ja narrata vaikka elämäsi kalan. Saaressa nautimme nuotiotulen loimussa retkikahvit ja paistamme tikkumakkarat, jonka jälkeen palaamme takaisin Kettujärven rantapolkua pitkin.

Retken pituus: n. 4,5 km
Kesto: n. 3 tuntia
Sisältää: oppaan palvelut, retkikahvit+tikkumakkarat, luontokohteita ja tilan historiaa kertovan esityksen.
Soveltuvuus: normaali- tai hyväkuntoiset aikuiset tai nuoret

Hinta: 25 € / henkilö, minimi 6 henkilöä
Kyselyt viimeistään 2 vrk ennen retkeä


Koe soutamisen iloa kirkkoveneretkellä Kilkkilän eläinmaailmaan!

Sauno ja virkistäydy Yli-Kaitalassa!

Retki kesäaikana Yli-Kaitalasta Kilkkilän tilalle katsomaan ja ihastelemaan 15 eläinlajia kirkkoveneellä Kettujärveä ja Kymijokea pitkin! Kirkkoveneellä soutaminen jos mikään vaatii puhaltamista yhteen hiileen, eli sama tahti ja vedon voimakkuus, niin Kilkkilään pääsee nopeimmin!
Ohjelmassa:
Lähtö Yli-Kaitalasta kirkkoveneellä Kettujärven rannasta Kymijokea kohden perämiehen opastuksella. Saapuminen Kilkkilän Farmille asiakaslaiturille hieman ennen Vuolenkoskea voimalaitosta. Kahvi ja suolanen, tutustuminen eläinpihan eläimiin, mahdolliset ostokset Kilkkilän farmikaupassa.
Eläinpihalla mm.  strutseja, alpakoita, erirotuisia kanoja, poroja, hevosia, papukaijoja, kriikinkukkoja, kultafasaaneja ym.!
Soutamaan takaisin lähdetään Yli-Kaitalaan, kun eläimet on katsottu ja virvokkeet nautittu.

Retken kesto:n. 6 tuntia
Hinta 900 € / 10-14 henkilön ryhmä, hinta sisältää kirkkoveneen, perämiehen, vesi/limsapullot soutajille sekä sisäänpääsyliput Kilkkilän farmille.


Koe Kymijoen kosket kumilautalla, luonnonrauhaa ja jännitystä!

Retket sisältävät aina tarvittavat varusteet, nokipannukahvit sekä vakuutuksen. Oppaat ovat kokeneita ja koulutettuja, asiakaspalvelijoita parhaimmillaan! Juodaan alkuun nokipannukahvit, varustaudutaan ja valmistaudutaan. Tällä retkellä koet Kymijoen kolme vauhdikasta koskea ja aistit joen upean luonnon.

Ryhmä: 4-70 henkeä
Kesto: noin 1,5 tuntia, 3 koskea
Hinta: 490 € / lautta (max 10 henkilöä)

Jos on pienempiä ryhmiä niin koskenlaskuretkeä voidaan myydä hintaan 45,-/henkilö. Minimihenkilömäärä on 5.
Järjestämme retken yhteistyökumppanimme kanssa
Retkiä toteutetaan sääoloista riippuen 15.4.-15.12. Kyselyt viimeistään viikko ennen retkeä.

Allaolevalla lomakkeella voit jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnön:
 Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi: