Kesäistä tekemistä

Kesällä luonto on kauneimmillaan ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkona harrastamiseen. Meille on tärkeää, että juuri Sinä ja seurueesi viihdytte meillä. Alla on joitakin aktiviteetteja, joista uskomme löytyvän juuri teille mielekästä tekemistä. Hauskaa puuhaa löytyy leppoisasta tikanheitosta mönkijäsafariin ja jousiammuntaan.

Uutuutena myös Foto Hunting ja Geo-retkeily.


Mönkijäsafarit

Aluksi puemme suojavarusteet, tutustumme laitteiden käyttöön ja turvallisuusasioihin. Mönkijäsafarilla ajamme metsäteitä, polkuja, peltoaukeita sekä taitoajorataa pitkin. Maasto on vaihtelevaa..... Safarilla ajamme ryhmissä ohjatusti. Safarin kesto (0.5 h- 2 h) ja reitit (0.1-7 km) toiveiden mukaan. Ajajan täytyy olla 15 vuotta täyttänyt.

Mönkijäsafarin yhteyteen on mahdollistaa liittää myös muunlaista toimintaa, kuten jousiammuntaa, luontopolkua, kahvitaukoa kodalla, eri kulkuvälineitä, kuten kirkkovenettä, kanoottia ja soutuveneitä ym.

Räätälöityjä virkistys-, kokous-, syntymäpäiväpaketteja sisältäen jousiammuntaa, mönkijäajoa, kotaruokailua, pussijuoksua....väh. 10 henkilölle.Jousiammuntaa 30 € + 6 € / hlö

Ilmakkoammuntaa 30 € + 6 € / hlö

Keilojen kaatoa puukiekoilla tai nuijakeilaus 30 € + 6 € / hlö

Sahauskilpailu 30 € + 4 € / hlö

Tikan heittoa 6 € / hlö

Hevosenkengän heittoa 5 € / hlö

Saapasheittoa 5 € / hlö

Mönkijätaitoajoa (4-5 mönkijällä) 290 € / tunti

Frisbeen heittoa 5 € / hlö

Mönkijäsafarit (4 mönkijällä) 290 € / tunti

Koripallo 5 € / hlö

Metsävenyttely 30 € +6 €/hlö

Saunavenyttely 30€ + 6€/ hlö

Yrttikävely ( kevät / alkukesä) 50€+ 6€ 7 hlö

Sieniretki ( loppukesä / syksy) 50 € + 6 €/ hlö