Kokouspalvelut ja asiakastilaisuudet

Kokoustilat kattavasti Yli-Kaitalalta

Yli-Kaitalan tila on Etelä-Suomen Mankalassa, Iitin kunnassa sijaitseva mökki- ja matkailupalveluja tarjoava yritys. Järjestämme asiakkaillemme myös monipuoliset kokoustilat, jotka sijaitsevat vain reilun sadan kilometrin ja 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lähellä ovat myös Kouvola, Lahti ja Heinola.
Tarjoamamme kokoustilat sopivat pienille ryhmille ja isommillekin porukoille, kuitenkin maksimissaan 100 henkilön tilaisuuksia varten.

Kokouspaikka tunnelmallisessa Ketunleivässä

Ketunleipä on ehtaa maaseuturomantiikkaa huokuva kokouspaikka, jossa voit järjestää yrityksesi kokoukset ja juhlat aterioineen. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa luoda tilaisuuden, joka jää taatusti kaikkien kävijöiden mieleen.


Kokouspaketit

Kokouspaketti 1

Sisältää kokoustilan, perustekniikan, nopea Wi-FI
Tulokahvi ja pikkusuolainen, maalaislounas ja iltapäiväkahvi alk. 39€ / henkilö.
Minimihinta 390 € / 10 henkilöä

Kokouspaketti 2
Sisältäen kokoustilan, perustekniikan, nopea Wi-Fi
Tulokahvi ja pikkusuolainen, maalaislounas ja iltapäiväkahvi
Saunominen tilaussauna Ketussa ja kuumakylpyallas ja talvella avanto.
Minimihinta 760 € / 10 henkilöä

Kokouspaketti majoituksella
alkaen 169 € / henkilö
Sisältäen kokoustilan, perustekniikan, 2 x lounas, illallinen, 3 x kahvi, aamiainen, majoitus kahden hengen huoneissa, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet ja saunomisen mökissä.

VIP-kokouspaketti
Kuljetus Helsinki-Mankala-Helsinki helikopterilla (max 13 hlöä.)
Kokous
Saunominen ainutlaatuisessa Sammalsaunassa
Maalaisherkut Ketunleipä-ravintolassa, paketti sisältää täyden palvelun herkkuillallisen juomineen
Kysy tarjousta!

Repäise Limusiini-kokouspaketilla!
Kiinnostaako mahdollisuus rentoutumiseen heti kotiportilta lähtien ja vieläpä limusiinin kyydissä? Anna ryhmällesi ainutlaatuinen elämys Limusiini-kokouspaketilla. Musta limusiini noutaa ryhmäsi sovitusta paikasta ja neuvottelut voitte korkata saman tien kuplivalla juomalla. Kokousta jatketaan Ketunleivän ilmastoiduissa tiloissa. Sammalsaunan pehmeissä löylyissä ja poreammeen sylissä ideointi voi jatkua pikkutunneille asti.
Kysy tarjousta!

Kokouspaketteihin sisältyy:
Kokoustila enint. 100 henkilölle
Kokouslaitteet: 2 videotykkiä, langaton lähiverkko, nopeat laajakaistayhteydet, valkokangas, fläppitaulu, tussit
Kokoustilassa jäävesi
Kokoustila on ilmastoitu

Vietä kokous tai tykypäivä Lahden, Kouvolan ja Heinolan ”keskipisteessä” vain reilun sadan kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta. Kokous- ja ryhmätyötilat soveltuvat sekä pienille että suurille ryhmille (n. 100 henkilöä). Ketunleipä on aito maaseutukokouspaikka, joka inspiroi ja antaa vaihtelua kiireiseen työtahtiin maaseudun rauhassa. NOPEAT LAAJAKAISTA yhteydet.

Kokouksen päätteeksi mahdollista kokea erilainen saunaelämys ainutlaatuisessa Sammalsaunassa valoineen, väreineen ja tuoksuineen. Siellä jopa mahdollista laulaa karaokea saunan lauteilla! Suurella terassilla on virkistävä poreallas. Tarjolla on myös perinteinen Kettusauna kera kuumavesialtaan. Molemmat saunat sijaitsee Kettujärven rannalla, talviaikana mahdollisuus avantouintiin. Saunomisen jälkeen pääset nauttimaan maalaisherkuista Ketunleipä-ravintolassa, jossa A-oikeudet.

Järjestämme kokouksen ruokailun halutessanne myös luonnon keskellä Harakkakosken louvolla, tunnelmallisella kodalla tai Lakinsaaren laavulla. Kokouksen voi pitää myös Pellavatuvassa.

Kokouksen lomaan voit myös liittää mieleenpainuvan ”irti arjesta” -hetken. Kahvit tunnelmallisella Kipinä-kodalla vie ajatukset varmasti pois nykyhetkestä isännän tarinoidessa Iitin asutushistoriasta ja kuvaillessa 6000 vuotta sitten alueelle kalliomaalaukset piirtäneiden esi-isiemme elämää.

Kokouksen päätteeksi voitte valita oheisohjelmaa laajasta valikoimastamme. Mönkijäsafari raikkaassa maalaismiljöössä pitkin metsäpolkuja ja pellonsyrjää, patikkaretki Hirvipolulla tai vaikkapa saarimysteeri Lakinsaaressa takaavat unohtumattoman kokouspäivän.

Voimme myös järjestää toiveidenne mukaisen monipäiväisen tapahtuman. Yöpyä voitte hyvin varustetuissa lomamökeissämme.


Järjestä kokoukset luonnon helmassa

Yli-Kaitalan matkakohde sijaitsee Mankalassa Kettujärven rannalla hätkähdyttävän kauniissa maisemissa. Hyvät kokoukset vaativat aina maittavat tarjoilut, joten mikäpä olisikaan miellyttävämpi tapa lounastaa kuin viettää ruokailuhetki Kipinä-kodalla rauhoittavan luonnon läheisyydessä?
Pystymme järjestämään Kipinä-kodalla ruokailuja ja nokipannukahvitteluja vuodenajasta riippumatta. Luontoruokailut hoituvat meiltä myös monessa muussa kohteessa kuten Lakinsaaressa tai Harakkakosken louvolla.


Tilaisuusvarausten ehdot

Varausten vahvistus, osanottajamäärän muutokset ja peruutus:

Tilaajan tulee vahvistaa lopullinen osallistujamäärä neljätoista (14 ) vrk ennen kokouksen / tilaisuuden alkua. Samalla aikataulu on vahvistettava ja esitettävä mahdolliset tilaisuutta koskevat erityistoivomukset.

Tilaaja sitoutuu maksamaan sovitun hinnan; jos paikalle saapuu selvästi arvioitua vähemmän osanottajia, tai jos tilaisuus peruuntuu kokonaan, sovittu osanottajamäärä ja hinta sitovat tilaajaa.

Lisäksi laskutetaan mahdolliset lisähenkilöt.

Myöhemmin kuin 10 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% sovitusta hinnasta. Jos tilaisuus peruuntuu myöhemmin kuin vuorokautta ennen tilaisuuden alkua veloitetaan 100% sovitusta hinnasta.

Majoitusvarausten peruuttamisessa sovelletaan seuraavaa:

Mikäli majoitusvarauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 42 vrk ennen majoituksen alkua, veloitetaan koko hinta. Jos majoituskohde saadaan vuokrattua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään vain ennakkomaksu.Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi: