Luontoruokailut

Mikä on mukavampaa kuin ateriahetki luonnon helmassa, laineiden lyödessä rantaan ja kaislikon kevyesti heiluessa tuulessa. Meillä on useita paikkoja, johon voimme järjestää luontoruokailun. Paikan voi valita kelin tai vuodenajan mukaan. Kipinä-kodalla voi nauttia herkuista tulen loimussa vaikka pakkanen paukkuisi ulkona, kesällä taas Lakinsaaren laavu tarjoaa mainion paikan nokipannukahveille. Myös Harakkakosken louvo on mahtava paikka nauttia makoisista maalaisherkuista.

Kaikki asiakkaamme saavat käyttää Kipinä-kotaa päiväsaikaan vapaasti. Kello 17.00 jälkeen se on varattavissa yksityistilaisuuksiin 10 € / tunti.

Kodalla voidaan järjestää tilauksesta kotaruokailuja vähintään 10 hengelle.
Herkullista rosvopaistia lampaasta tai possusta salaatteineen, perunat, suussasulavaa jälkiruokaa ja kaiken päätteeksi nokipannukahvit.
Tai hyvin sulavaa loimulohta, possupaistia, kalakeittoa, räiskäleitä tai mitä asiakas milloinkin haluaa.


Lakinsaaren laavulla ja Harakkakosken louvolla on tosi mahtavat puitteet luontoruokailuihin etenkin kesäaikana.

Kirkkoveneretkiä kirkkoveneellä luonnonkauniisiin Mankalan entisiin koskimaisemiin. Levätessä ruokailu Harakkakosken louella tai paluumatkalla Lakinsaaren laavulla.

Räätälöityjä virkistys- kokous, -ym. paketteja sisältäen mönkijäajoa, jousiammuntaa, kotaruokailua ja vaikka puujalkakävelyä.